BejelentésSzabad élet
Szabadon és boldogan élni.

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Egy siker történet

Sziasztok!

Örömmel látom,hogy nő az oldal látogatóinak a száma! Ez nagyon jó érzés. Köszönöm szépen mindenkinek, aki időt szán arra, hogy a gondolataimat elolvassa.

Ma egy történetet hoztam el nektek. Don egy átlagos férfi, aki a legjobb életet szerette volna biztosítani a családjának. Próbálkozott mindennel. Elment dolgozni munkavállalóként, de így nem tudott elég időt tölteni a fiaival. Aztán vállalkozó lett, de így sem volt elég ideje sőt többet kellett dolgoznia mint előtte és a vállalkozás is becsődölt. Próbálkozott, próbálkozott és még többet próbálkozott a gyerekek egyre nagyobbak lettek és Don egyre jobban úgy érezte, hogy tennie kell valamit. Biztos van egy olyan kereseti lehetőség, ami elég pénzt hoz és mégis több ideje lesz a családjára. Elkezdte keresgélni a lehetőségeket. Ekkor találkozott először az Amway-el. Megbeszélte a feleségével,hogy megpróbálja a közösségi vállalkozást. Nancy a felesége nem örült neki ugyan olyan előítéletei voltak  a közösségi vállalkozással szemben, mint most is sok embernek. Don mégis meggyőzte. Don elkezdte építeni a kis vállalkozását és bele bukott, aztán megint építette és megint bele bukott. Don viszont nagyon makacs ember és nem adta fel. 5 év után kidolgozott egy rendszert, ami sok pénzt hozott neki nagyon sok pénzt és az áhított szabad időt, amit a családjával tud tölteni. A fiai felnőttek  nagyon büszkék az apjukra. Don pedig utazgat a világban és mindenhol elmeséli a történetét.

Ez a történet inspirált engem is. Ezért néztem és is egy közösségi vállalkozást. Mióta foglalkozok vele nagyon sokat tanultam, fejlődtem.

Ezen a linken találtok egy lehetőséget a közösségi vállalkozás megismerésére:http://www.family-business.hu/3611295

Ha tetszik itt tudtok csatlakozni:http://www.family-business.hu/index.php?pg=8014&spons=3611295

Ha nem tetszik keressetek mást nyugodtan.

Sok sikert!

Szép Napot!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!