BejelentésSzabad élet
Szabadon és boldogan élni.

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Lehet annyit keresni, hogy szabad életed legyen!

Kompenzációs terv

 

A hálózathoz való csatlakozás ingyenes és örökös, vásárlással aktiválni kell.

Minden hálózati tag már a belépés után jogosult bizonyos előnyökre, ezek a következők: vásárlási lehetőség 15% kedvezménnyel kiskereskedelmi áron, illetve 30% kedvezménnyel nagykereskedelmi áron, eladás kiskereskedelmi áron, új tagok szponzorálása, megkapja a hírleveleket, illetőleg részt vehet a programokon, tréningeken. A jutalékok eléréséhez pedig különféle szinteket kell teljesíteni.

A Family Business Kompenzációs terve havi nullázódó pontrendszer alapján határozza meg az egyes minősülési szinteket, tehát minden hónapban nulláról indul a pontok gyűjtése. Csak ilyen rendszerben építhető hosszú távú (akár gyermekeinknek is átadhatjuk) valódi passzív jövedelem, ahol nem vagyunk örök munkára kényszerítve.

A 3-6-9%-ot elértek a Törzsvásárlók, a minősüléshez az előírt havi összpontszámot (csoportpont + személyes pont) kell teljesíteniük.

A 12-15-18%-os forgalmazóknak – akik a Vezetők – a minősüléshez az előírt havi összpontszámot (csoportpont + személyes) kell teljesíteniük. A további szintekhez az összpontszámon túl egy megadott hálózatszerkezetet is meg kell valósítani. A Menedzserek (21-24-27%) számára ez egy 3 lábú szerkezetet jelent, melynek kulcsemberei a 9-12-15%-osak. A Rubin 30%-os szinthez legalább három 18%-os láb, a Smaragd 33%-os szinthez öt 18%-os láb, a Gyémánt 36%-os szinthez pedig öt 21%-os láb megléte is követelmény.
Az egyes szintekhez rendelt százalék mutatja a visszatérítés (jutalék) mértékét az adott hónapban, figyelemmel a közvetlen üzlettársak és a szponzor között lévő szintkülönbözetre. A saját vásárlásom után a szintszázalékomnak megfelelő jutalék jár.

A jutaléknak nincs felső határa!

A Family Business marketing terve mindenki számára megvalósítható feltételeket tartalmaz, így a kezdőknek éppúgy biztosítja a sikert, mint a nagy célokat megvalósítani akaró vállalkozóknak.

Ahhoz, hogy egy Üzletépítő jelentős jutalékra tegyen szert, időre, erőfeszítésekre és elkötelezettségre van szükség. Csak a teljesítményt tudjuk jutalmazni. Már az első hónapban is kegészítheti a “konyhapénzt”, azonnali jövedelemhez juthat, hiszen a pontértékeken felül 30% árrés illeti meg a kiskereskedelmi értékesítések után.

12 pozíció van 3% - 36%-os visszatérítésig.

A rendszerünk egyszerű és nagyon jövedelmező, havi teljesítményelszámolás van, ami teljes mértékben igazodik a kínálatunkhoz, ez azt jelenti, hogy minden hónapban a nulláról indul az adott havi teljesítmény elszámolása. Mivel a termékeink nagy része napi fogyasztási cikk, így ez a típusú elszámolási rendszer a legoptimálisabb.

Mindig a maximális jutalék kerül kiszámításra, végtelen mélységben és szélességben az egész hálózat forgalma után!

Jutalékot és bónuszokat csak az aktív üzletépítők kaphatnak.
Az aktivitás feltétele a kompenzációs tervben elért teljesítmény alapján került meghatározásra. Az első három szinten (3% - 9%) az aktivitás feltétele a havi 25 pontos vásárlás.

12%-tól az aktivitás feltétele havi 100 pontos vásárlást jelent. Figyelembe véve a kiskereskedelmi értékesítést és a több száz termékből álló termékskálát ez egyetlen családnak sem jelenthet gondot.

Az elért teljesítmények után jutalomakkal díjazzuk a kiemelkedő teljesítményt nyújtó hálózatépítőket.

A keresetek felső szintje nincs meghatározva, minden a teljesítménytől függ.

A táblázatban látható, hogy a 12%-tól a különböző szintekhez milyen elvárható jövedelem társul, az igazi üzletépítés ettől a szinttől indul.

POZÍCIÓK ÉS VÁRHATÓ JUTALÉKOK a havi nullázódó pontrendszerben

Pozíció Ponthatár % Várható havi bruttó jutalék
4. pozíció 2.500 pont 12% 50.800 Ft
5. pozíció 5.000 pont 15% 101.600 Ft
6. pozíció 9.000 pont 18% 190.500 Ft
7. pozíció 15.000 pont 21% 317.500 Ft
8. pozíció 25.000 pont 24% 635.000 Ft
9. pozíció 40.000 pont 27% 889.000 Ft
10. pozíció 65.000 pont 30% 1.270.000 Ft
11. pozíció 100.000 pont 33% 2.159.000 Ft
12. pozíció 150.000 pont 36% 3.175.000 Ft


A legfelső 12. pozíciót azaz a 36%-os szintet elért csoportok után jogdíjra leszünk jogosultak, nem csak a saját, hanem az egész vállalkozás forgalma után.

A ponthatár a szükséges havi csoportpontot jelenti az adott szint eléréséhez.

Nincs korlátozás sem mélységben, sem szélességben!

A forgalom a szélességből érkezik, de a stabilitást a hálózat mélysége adja meg.

A várható havi nettó jutalékot nagy mértékben befolyásolja a hálózati struktúra, így ez a várható jutalék lehet több, de kevesebb .

 

Tetszik ez a lehetőség? Ezen a linken tudsz csatlakozni:

http://www.family-business.hu/index.php?pg=8014&spons=3611295

Nincs mit vesztened ezen csak nyerhetsz. Vágj bele!

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!